top of page
Wijdelab.png

Vandaag doolden er enkele verdwaalde professors door onze school. Zij waren op zoek naar kleine assistentjes. In het Wijdeland zitten namelijk heel veel curieuzeneusjes die altijd interessante vragen klaar hebben. De professors krijgen al die vragen niet alleen opgelost en hebben daarom de hulp van de kinderen ingeroepen. Doorheen het schooljaar leren de professors aan onze mini-profjes hoe ze zelf op onderzoek kunnen gaan. 

Dit schooljaar zetten we graag één van onze vijf pijlers in de kijker, namelijk 'onderzoekend leren'. 

Onze Wijdelanders stonden deze ochtend allemaal te popelen om eraan te beginnen! Zoveel mini-professors dat er vandaag op onze speelplaats rondliepen. Geweldig! Dat onderzoekend leren komt dit jaar hélemaal goed!

Onze turnjuf Hanna had een leuk dansje bedacht op het liedje 'Raar maar waar' van Kinderen voor kinderen. De tekst past perfect bij ons jaarthema. Luister maar mee! ​

Enkele sfeerbeelden van de eerste schooldag in Het Wijdeland. We zijn met z'n allen klaar voor een knallend schooljaar. Benieuwd wat jullie kapoenen nog meer deden? Hou dan zeker Gimme in het oog de komende dagen!

bottom of page